Kadınlara bayram öncesi destek ödemesi! Başvuru yapan kadınlara 4.000 TL devlet desteği, başvurular e-Devlet üzerinden!

Kadınlara bayram öncesi destek ödemesi! Başvuru yapan kadınlara 4.000 TL devlet desteği, başvurular e-Devlet üzerinden!

Kadın vatandaşlarımıza verilen destek ödemesine dair müjdeli haber paylaşıldı. E-Devlet sistemi üzerinden yapılan başvuru ile birlikte başvurus kabul edilen kadın vatandaşlara 4 bin TL tutarında destek ödemesi yapılacak. Başvuru için gerekli olan şartları sağlamanız halinde destek ödemesinden faydalanabilirsiniz. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

KADINLARA DESTEK ÖDEMESİ VERİLİYOR!

Başvuru yapan kadınlara devlet tarafından destek müjdesi geldi. E-Devlet sistemi üzerinden yapılacak olan başvuru ile birlikte geri ödemesi bir şekilde destek ödemesinden faydalanın. Devlet desteği kapsamında faydalanacak olan kadın vatandaşlara 4 bin TL nakit ödeme yapılacak.

Başvuru şartlarının sağlanması halinde kadın vatandaşlarımıza bayram öncesinde ödeme imkanı sağlanıyor. Başvuru için tek bir şartın aranmasıyla birlikte kadınlar destek ödemesine başvuru için akın etti. Başvuru ekranının açılmasıyla birlikte T.C kimlik no ile şifresiyle birlikte e-Devlet sistemine giriş yapan vatandaşlara devlet tarafından destek imkanı sağlanıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan destek ödemeleri her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Her ay düzenli olarak yatırılan destek ödemeleri de Kadın desteği ile birlikte gündemde yerini aldı.

5f08f1da67b0a80e28e74ea0.webp

DESTEK ÖDEMELERİ GÜNCELLENDİ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 65 yaş aylığı, aile yardım desteği, engelli maaşı ve evde bakım maaşı gibi daha birçok ödeme yapılan destek bulunuyor. Son yıllarda oldukça yoğun bir şekilde hissedilen hayat pahalılığı ile birlikte hanelerin omuzuna binen yük destek ödemeleri ile birlikte hafifletiliyor.

Kadınlara verilecek olan destek ödemesinin miktarı ise 4 bin TL olarak açıklandı. Kadınlara özel destek ödemesi ile birlikte bakanlık 4 bin TL destek ödemesi sağlayacak.

devlet-memurlarinin-ve-sozlesme-personellerin-2023-yemek-bedelleri-belli-oldu-vhqneffy.jpg

KADIN DESTEĞİ BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Kadın vatandaşlarımıza verilecek olan 4 bin TL nakit desteğine dair başvurular nihayet başladı. Kadın desteğine başvuru yapabilmek için E-Devlet sistemine giriş yapmanız gerekir. 30 Nisan 2023 tarihi itibariyle başlayan başvuru sürecinde E-Devlet sistemine giriş yaparak "Kadınlara yardım butonu" üzerinden gelen başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurmanız halinde 10 gün içerisinde yanıt alıyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN