Kafe, lokanta ve restoranlarda normalleşme hazırlıklarına başladı

Kafe, lokanta ve restoranlarda normalleşme hazırlıklarına başladı

Pandemi sürecinin ekonomik olarak en çok etkilenen gruplarından olan kafe, lokanta ve restoranlarda gözler normalleşme takviminde. Kafe sahipleri 1 Haziran öncesi hazırlıklara başladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından en çok etkilenen gruplar arasında kafe, lokanta ve restoranlar geliyor. Uzun süredir Kovid-19 tedbirleri nedeniyle kapalı olan mekanlar için geri sayım başladı. 1 Haziran yeni normalleşme takvimi öncesi hazırlıklar da hızlandı.


"BİZ TÜKENDİK, UMUTLARIMIZ TÜKENDİ"

Kent merkezi Hikmet Işık caddesinde kafe işleten Mesut Topçu, “Bir kapandık sonra tekrar açıldık, iki kapandık sonra tekrar açıldık, üç kapandık sonra tekrar açıldık. İnşallah artık 1 Haziran’dan sonra bir umut var mı yok mu artık konuşamıyoruz. Tekrardan hazırlıklarımızı yaptık.1 Haziran’da da artık tamamen bir açılma bekliyoruz. Bu açılmayı işimiz gücümüz çok olsun, çok para kazanalım diye artık istemiyoruz. Sadece artık biz normale dönmek istiyoruz. İnşallah bu saatten sonra yavaş yavaş normale döneriz. Umudumuz o. Paramız tükendi, biz tükendik, umutlarımız tükendi. İnşallah yeniden filizlenir. Temizliğimi yaptık, aynalarımızı sildik, camlarımızı sildik, çayımızı eksiğimizi tamamladık, bekliyoruz. 1 Haziran’dan sonra arkadaşlarımızı, dostlarımızı tekrardan kafemize bekliyoruz. Hazırlıklarımızı yaptık’’ dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN