Kaftancıoğlu: Seçim 1. turda bitecek, kesin bilgi yayabilirsiniz

Kaftancıoğlu: Seçim 1. turda bitecek, kesin bilgi yayabilirsiniz

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Seçim 1. turda bitebilir ve göreceksiniz bitecek. Kesin bilgi yayabilirsiniz." dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin paylaşımda bulundu. Kaftancıoğlu, "Seçim 1. turda bitebilir ve göreceksiniz bitecek. Kesin bilgi yayabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu'nun paylaşımı şöyle;

"İddialı söz söylemeyi sevmem ancak iddialı işler yapmaktan da çekinmem. Bu bakışla, iddiadan ziyade gerçekçi bir tespit yapmak isterim. Seçim 1. turda bitebilir ve göreceksiniz bitecek. İktidardaki kötülük ne yaparsa yapsın bu sonucu değiştiremez, değiştiremeyecek.

Çünkü halkın çoğunluğu bunu istiyor ve kim ne söylerse söylesin sonuç değişmeyecek. İnanıyoruz, sadece çalışalım yeter. Kesin bilgi yayabilirsiniz :)"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN