Kalabalıktan kaçmak isteyen bavulunu oraya atıyor! Yeşilliği de güzelliği de bol: Oradan dönmek istemeyeceksiniz

Kalabalıktan kaçmak isteyen bavulunu oraya atıyor! Yeşilliği de güzelliği de bol: Oradan dönmek istemeyeceksiniz

Şehrin stresini atmak, kalabalıktan kaçmak isteyen bavulunu oraya atıyor. Doğal güzellikleri ve bol yeşilliğiyle dingin bir ortam sunan bu yer rahatlamak isteyenlerin yeni adresi olacak. İşte, gidenin dönmek istemeyeceği o şehrimiz…

Marmara Bölgesi’nin Güney Marmara Bölümü’nde yer alan, topraklarının bir kısmı da Ege Bölgesi’nde olan Balıkesir, ülkemizin doğal güzelliklerle dolup taşan şehirlerinden biri. Turistik ve tarihi noktalarıyla dikkat çeken Balıkesir’in sakin köyleri ise tam bir kafa dinleme noktası…

KALABALIKTAN KAÇIŞIN EN İYİ ADRESİ

Özellikle İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde yaşayanlar zaman zaman kafa dinlemek ve streslerini atmak için farklı kaçamak noktaları arıyor. Bu noktada ise aslında birçok kişinin keşfetmediği, ülkemizin güzel şehirlerinden Balıkesir doğal ve sakin köyleriyle karşımıza çıkıyor.

Çağımızın kalabalığından uzak, kendi halinde, doğayla iç içe bir yaşamın sürdürüldüğü Balıkesir’in köyleri gideni adeta mest ediyor. Eğer siz de artık yoğun çalışma temposuna, kalabalık şehir ortamına dur demek istiyor ve kısa bir mola vermeyi düşünüyorsanız Balıkesir’in güzel ve küçük köylerini gözden geçirebilirsiniz.

Balıkesir’de hem mini bir tatil yapıp hem de kafa dinleyebileceğiniz köyler şöyle:

BALIKESİR AYVALIK KÖYLERİ

balikesir-1.jpg

Küçükköy,
Bağyüzü köyü,
Tıfıllar köyü,
Mutlu köyü,
Çakmak köyü,
Türközü köyü.

BANDIRMA KÖYLERİ

balikesir-2.jpg

Edincik,
Denizkent,
Gölyaka,
Kocagöl,
Ergili,
Yenice.

BALYA KÖYLERİ

balikesir-3.jpg

Gökçeyazı,
Koyuneri,
Kadıköy,
Akbaş,
Bengiler.

BİGADİÇ KÖYLERİ

balikesir-4.jpg

Çayüstü,
Yürücekler,
Hisarköy,
Aşağıgöcek,
Turfullar,
Yağcıbedir,
Babaköy.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN