Kaldırım taşıyla kuyumcuyu soydu

Kuyumcunun yüzüne parke taşıyla vurarak altınları çalan şahıs, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalanarak adliyeye sevk edildi. İşte kameralara yansıyan soygun anları...

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde Bağdat Caddesi'ndeki bir kuyumcuya müşteri kılığında giren bir şahıs, altın ve mücevher modellerine bakmak istediğini söyledi.

Kuyumcunun çıkardığı altın bilezikleri eline alan şahıs, diğer elindeki poşette bulunan parke taşını çıkararak kuyumcunun yüzüne vurdu. Daha sonra elindeki altınlarla dükkandan kaçan zanlı kayıplara karıştı.

aw399850-04.jpg

KOCAELİ'DE ÇALDI, İSTANBUL'DA YAKALANDI

Yaşanan olayın ardından yaralanan kuyumcu, hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise altınlarla birlikte kayıplara karışan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde zanlının S.G. olduğu tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı operasyon sonrası İstanbul'da yakalanan S.G., emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN