Kamuda istihdam kapısı açıldı: 8 bin personel alınıyor! Kamu personel alımı başvuru sayfası açıldı

Kamuda istihdam kapısı açıldı: 8 bin personel alınıyor! Kamu personel alımı başvuru sayfası açıldı

Kamu personel alımı 2024 yılında hız kesmeden sürüyor. Bir bakanlık, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sadece KPSS puanıyla toplam 8 bin personel istihdam ediyor. İşte, kamu personel alımı iş ilanı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin personel alımı yapacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacak.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Başvurular 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı'nın https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet sitesi üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Sözleşmeli personel alımına ilişkin duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Bakanlığın resmi internet sayfalarında www.aile.gov.tr ve/veya www.aile.gov.tr/pgm veya Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanacak.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN