Kamuya KPSS şartsız alım başladı! Bakanlığa on binlerce personel alınıyor: Bekçi, marangoz, temizlik işçisi...

Kamuya KPSS şartsız alım başladı! Bakanlığa on binlerce personel alınıyor: Bekçi, marangoz, temizlik işçisi...

Sağlık Bakanlığı iş ilanı İŞKUR'da yayınlandı. Sağlık Bakanlığı'na temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, elektrikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elamanı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı kadrolarına 10 bin 900 personel alımı yapılacak. İşte, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru sayfası İŞKUR...

Sağlık Bakanlığı personel alımı iş ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı.

4857 sayılı 'İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik' hükümleri uyarınca Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 10 bin 900 sürekli işçi alımı yapılacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

Bu kapsamda; 4 bin 958 temizlik görevlisi, 3 bin 386 güvenlik görevlisi/bekçi (silahsız), 747 klinik destek elemanı (hastane), 520 hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, 279 elektrikçi, 195 inşaat boyacısı, 130 marangoz, 277 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 258 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elamanı ile 150 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı istihdam edilecek.

saglik-bakanligi-personel-alimi-iskur.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesi üzerinden 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Sağlık Bakanlığı'nın ihtiyaç duyduğu hizmet türü ve mesleklerdeki alımların il düzeyinde karşılanması yoluna gidilecek. Bu nedenle başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi'nde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr web sayfasına T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Giriş işleminin ardından karşınıza profil bölümü açılacak. Profil bilgileriniz eskiyse güncellemeye ihmal etmeyin.

'Açık İş İlanları' sayfasında arama kutucuğuna 'sekreter', 'sağlıkçı', 'güvenlik', 'temizlik görevlisi' ya da 'Sağlık Bakanlığı' gibi anahtar kelimeleri yazarak aratabilir, ardından çıkan iş ilanlarına başvurabilirsiniz.

saglik-bakanligi-personel-alimi-basvuru.jpg

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvurular, ilgili mevzuat hükümlerine göre İŞKUR tarafından alınacak. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir işyeri (çalıştırılacağı il) ve bir mesleğe başvuru yapacak.

Adaylar başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgilere İŞKUR'un internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI İŞKUR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN