Kamyonetin kapısını açınca koltukta ne görsün! Hemen polisi aradı, tek ısırıkla paramparça ediyor…Yer: Aydın

Kamyonetin kapısını açınca koltukta ne görsün! Hemen polisi aradı, tek ısırıkla paramparça ediyor…Yer: Aydın

Aydın'ın Söke ilçesinde yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Kamyoneti ile hareket eden bir sürücü, akaryakıt almak için akaryakıt istasyonuna giderek arabadan indi. Arabasına dönen sürücü karşılaştığı manzara karşısında küçük dilini yuttu. Kamyonetin kapısını açınca koltukta ne görsün! Hemen polisi aradı, tek ısırıkla paramparça ediyor. Tam 6 saat aracının önünde bekledi. İşte o korku dolu anların asıl nedeni...

Günümüzün en korkunç köpek türü olan Pitbull bu sefer Aydın'da dehşet saçtı. Aydın'ın Söke ilçesinde hareket halinde olan bir sürücü kamyonetini akaryakıt istasyonuna çekti. Aracından inen sürücü geri geldiği zaman gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. Kamyonetin kapısını açınca koltukta ne görsün! Dev Pitbull cinsi köpek arabanın içine girerek dehşet saçtı. Tam 6 saat beklemek zorunda kaldılar. Hemen polisi aradı, tek ısırıkla paramparça ediyor.

KAMYONETİN KAPISINI AÇINCA OLANLAR OLDU

Gece 01.00 sıralarında kamyonetle Söke-Bodrum kara yolundaki bir akaryakıt istasyonuna giren Ahmet Aydın, hayatının şokunu yaşadı. Yakıt dolumu sırasında açık bırakılan kapıdan içeriye tasması bulunmayan ve terkedildiği tahmin edilen Pitbull cinsi köpek girdi. Bu sırada kamyonette bulunan Fırat Taşdemir de korkuyla kendisini dışarıya attı. Tüm çabalarına rağmen köpeği kamyonetten indiremeyen Ahmet Aydın, jandarma ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, köpeğin tehlikeli ırk olması nedeniyle müdahale edemedi.

gfgfgf-2023-08-04t011024-784.jpg

TAM 6 SAAT BEKLEMEK ZORUNDA KALDI! TEK ISIRĞIYLA PARAMPARÇA EDİYOR

Gece olması nedeniyle hayvan barınağı görevlilerine ulaşamayan Aydın, olayı takip etmek üzere istasyona gelen gazetecilerin aracında sabahladı. Köpek, saat 7.00 civarında istasyona gelen Söke Belediyesi veteriner hekimi tarafından uyutularak Aydın Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

gfgfgf-2023-08-04t011036-241.jpg

Köpeğin çevredeki insanlara zarar vermemesi için kamyonetin kapıları kapattıklarını, jandarma ve itfaiyeyi aradıklarını söyleyen Aydın, "Kimse bir şey yapamadı. Mağdur kaldık bu şekilde. Normalde bunu çıkartabilirdik ama insanlar zarar görmesin diye yetkililerden çözüm bekledik." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN