Çamaşır makinesini uzay mekiğine çeviriyor! Gücü 100 kat artıyor, tek malzemeyle işi bitirin

Çamaşır makinesini uzay mekiğine çeviriyor! Gücü 100 kat artıyor, tek malzemeyle işi bitirin

Çamaşır makinenizin performansının azaldığını düşünüyorsanız hemen bu yöntemi deneyin. Peki, çamaşır makinesinin performansı nasıl artırılır? İşte, çamaşır makinesinin gücünü artırmanın yolu...

Hemen her evde bulunan çamaşır makinesi, çamaşırları elde yıkamaya veya kuru temizlemecide yıkatmaya göre zamandan ve paradan tasarruf sağlıyor.

Kirlenen kıyafetleri yüksek sıcaklıkla temizlemeye yardımcı olan çamaşır makinelerinin iç aksamları da zamanla kirleniyor. Bu durum da çamaşır makinesinin çalışma performansını düşürüyor. Çamaşır makinenizin azalan performansı birkaç basit yöntemle artırmak mümkün.

DAHA İYİ PERFORMANS İÇİN ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ NASIL TEMİZLERİM?

Çamaşır makinesinin iç bölmesinde kir ve kirecin olduğunu düşünüyorsanız çamaşır makinenizin iç aksamını temizlemeniz gerekiyor. Bunun için limon ve karbonat kullanabilirsiniz.

Karbonatı çamaşır makinesinin deterjan gözüne dökün ve üzerine 1 adet limonun suyunu ilave edin. Ardından çamaşır makinenizi yüksek derece ve uzun programda çalıştırın.

Ardından çamaşır makinenizi yüksek sıcaklıkta kısa programda tekrar çalıştırın. Bu yöntem sayesinde çamaşır makinesinin iç aksamındaki bulunan kir ve kireçler temizlenecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN