Kani Torun'un kızının cenazesi defnedildi

Kani Torun'un kızının cenazesi defnedildi

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun’un kızı Hatice Torun toprağa verildi. Kanser tedavisi gördüğü Londra’daki hastanede hayatını kaybeden 29 yaşındaki Torun için Üsküdar Marmara İlahiyat Vakfı Camisi’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine baba Kani Torun, anne Perihan Torun, yakınları ve akrabaları ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı. Cenaze namazının ardından Hatice Torun, Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Gelecek Partisi Genel Sekreteri Kani Torun’un kızı Hatice Torun defnedildi.

Kanser tedavisi gördüğü Londra'daki hastanede hayatını kaybeden 29 yaşındaki Torun için Üsküdar Marmara İlahiyat Vakfı Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine baba Kani Torun, anne Perihan Torun, yakınları ve akrabaları ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı.

Cenaze namazının ardından Hatice Torun, Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN