Kar yağışı için tarih verildi: Kayseri-Sivas-Erzincan-Tunceli-Erzurum-Muş-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin-Şırnak

Kar yağışı için tarih verildi: Kayseri-Sivas-Erzincan-Tunceli-Erzurum-Muş-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin-Şırnak

Geçtiğimiz günlerde havaların aniden soğumasıyla beraber nihayet mevsimin getirilerini yaşamaya başladık. Öyle ki sonbaharın sonuna gelmemize rağmen henüz ülke genelinde yeterli yağışlar görülmemişti. Lakin yağışlar arka arkaya başlarken şimdi de kar yağışı için tarih verildi.

Bu yıl son zamanların en sıcak yaz mevsimini geçirdik. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar sonbahara girdiğimiz Eylül ayında da devam ederken, sonbaharın sonuna gelmemize rağmen yeni yeni etkisini kaybetti diyebiliriz. Ülke genelinde yağış beklenirken, mevsim normallerinde bir hava seyre etmediği için beklenen yağışlarda oldukça geç geldi. Lakin son günlerdeki durum artık kışa girmeye hazır olduğumuzu gösteriyor.

yeni-proje-1.jpg

O TARİHTE KAR YAĞIŞI BAŞLAYACAK

İnsanlar merakla karın ne zaman yağacağını beklerken meteorolojik kaynaklardan bir açıklama geldi. Halihazırda özellikle Karadeniz’in bazı yüksek kesimlerinde kar yağışları gözlemlenmişti. Şimdi de ülkenin diğer bölgelerinde de kar yağışı beklendiği ve ne zaman nerelerde kar yağacağı bilgisi paylaşıldı.

yeni-proje-2.jpg

Edinilen bilgiler kapsamında pazar günü, Kayseri-Sivas-Erzincan-Tunceli-Erzurum-Muş-Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin-Şırnak doğusundaki yüksekler ve Hakkari’nin yükseklerinde kar yağışı bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN