Karadeniz üzerinden gelecek KKTC'ye kadar inecek! Bildiğiniz kar yağışlarını unutun: Geliyor

Karadeniz üzerinden gelecek KKTC'ye kadar inecek! Bildiğiniz kar yağışlarını unutun: Geliyor

Kar yağışı uyarıları birbiri ardına geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve kaynaklar tarafından Karadeniz ve İstanbul için kar müjdesi verildi. Yoğun kar yağışının etkisi KKTC'ye kadar yayılacak. İşte o tarihte geliyor...

BURAK ÖZTOPRAK

Karadeniz Bölgesi için gelen kar yağışı uyarılarına İstanbul ve Ankara'da eklendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve emekli Meteoroloji Bölge Müdürü Murat Şahin müjdeyi verdi. Kar yağışı öyle etkili olacak ki KKTC'ye kadar yayılacak. Karadenizliler, Ankaralılar ve İstanbullular o tarihe hazır olsun.

KKTC'YE KADAR İNECEK

Meteorolojiden peş peşe uyarılar yapıldı. Karadeniz Bölgesi'nde etkili olacak kar yağışı işaret edildi. Sosyal medya hesabı üzerinden meteorolojik paylaşımlar yapan eski Meteoroloji Bölge Müdürü Murat Şahin müjdeyi verdi. Bildiğiniz kar yağışlarını unutun. Kar yağışı KKTC'ye kadar inecek.

0 C izotermi belirterek Karadeniz üzerinden soğuk hava geleceğini paylaştı. Soğuk hava sistemiyle birlikte kar yağış beklentilerini duyurdu. Kuzey iç ve doğu kesimlerinde etkisini gösterecek soğuk hava Akdeniz'e kadar etkisini yayacak. Kar yağışı ve soğuk havalar için tedbir alınması gerektiğini paylaştı.

meteorolojiden-eskisehire-kar-uyarisi-d0xz.webp

İSTANBUL'A O TARİHTE GELİYOR

TROF beklentisiyle beraber kar yağışı için kapılar açılacak. Kuzey iç ve doğu kesimlerinde etkili olması beklenen kar yağışında İstanbul ve Ankara içinde yeşil ışık yakıldı. Murat Şahin'in paylaşımın altına bir sosyal medya kullanıcısının, "İstanbul'da durum nedir?" sorusuna ise müjdeyi verdi. Cuma günü itibariyle kar yağışı özellikle İstanbul'un Anadolu yakası için bekleniyor.

geozdrewgaaexwu.jpg

METEOROLOİ'DEN KUVVETLİ KAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika uyarısı yapıldı. Karadeniz'de kuvvetli kar yağışlarının beklendiğini işaret eden Meteoroloji, yarını işaret etti. Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren soğuk hava dalgasının etkisiyle Bolu çevreleri ile Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinin yüksek kesimlerinde, Kastamonu'nun kuzeyinin yüksekleri, Sakarya'nın güney ve doğusunda yüksek yerlerinde kuvvetli kar yağışı tahmin ediliyor. Kar yağışı cuma günü itibariyle etkisini artırarak hafta sonu aralıklarla devam edeceği bekleniyor. Oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiğini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN