Karadeniz'in yeni gözdesi olacak! Hem turistler hem kuşlar uğramadan geçmeyecek! Turizmin yeni adresi...

Karadeniz'in yeni gözdesi olacak! Hem turistler hem kuşlar uğramadan geçmeyecek! Turizmin yeni adresi...

Doğal yaşamı ve doğal manzaralarıyla herkesin uğrak noktası haline dönüşen Karadeniz Bölgesi yıl içerisinde binlerce turisti ağırlıyor. Karadeniz'in yeni gözdesi olacak binlerce turisti ağırlayacak. İşte Karadeniz'in yeni göz bebeği…

Samsun’un Terme İlçe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Samsun'un Terme ilçesinin Karadeniz'in yeni gözdesi olacağını söyledi. Samsun'u, Karadeniz Bölgesi'nin önemli turistik alanları olarak ifade eden Kılıç, turizm hamlesi başlatmak için çalışmaların başladığını söyledi. Kılıç, Gölyazı'nın yalnızca Terme için değil Samsun hatta Karadeniz İçinde önemli bir turistik bölge olduğuna dikkat çekti.

AKIN AKIN TURİST ÇEKECEK

Gölyazı bölgesinde planlanan turizm projeleri için önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç, Yalı Mahallesi'nde yıkılan eski Devlet Hastanesi'nin arsa sorununun çözüldüğünü belirterek Termeli iş adamlarının Otel, AVM ve rezidans projesi için kolları sıvadığını aktardı. İlçede marka bir otel bulunacağına dikkat çeken Kılıç, turizmdeki konaklama sorununun da ortadan kaldırılacağını vurguladı.

samsun-terme.jpg

50 dönümlük bir alanın kiralanarak turizmi canlandırmayı hedeflendiğine dikkat çeken Başkan Kılıç, "Şimdi büyükşehir o bölgeye karavan turizmini geliştirme amacıyla karavan parkı bitirmek üzere. Biz de belediye olarak ’Çoban Yatağı’ dediğimiz bölgede ormandan kiraladığımız bir alanda çalışmalarımız var" dedi.

KUŞLARIN UĞRAK NOKTASI OLACAK

Gölyazı Bölgesinin turizm konusunda geliştirileceğini aktaran Başkan Ali Kılıç, en önemli çalışmalardan birinin otel ihtiyacını gidererek konaklama problemini ortadan kaldırmak olduğunu söyledi. Gölyazı'nın yalnızca Terme için değil Samsun ve Karadeniz bölgesi için önemli bir Turizm noktası olduğunu söyleyen Kılıç, Kızılırmak kuş cenneti'nin hak ettiği yeri bulacağını söyledi.

golyazi-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN