Karamollaoğlu'ndan Cumhurbaşkanı adayı açıklaması: Şubatta mutlaka netleşecek

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5 ekranlarındaki Gündem Türkiye programında Mustafa Yılmaz'ın sorularını yanıtladı. İYİ Parti lideri Akşener'in ev sahipliğinde dün bir araya gelen Altılı Masa liderlerinin on birinci toplantısı hakkında detaylar paylaşan Karamollaoğlu, "Şubat ayı içerisinde Cumhurbaşkanı adayı mutlaka netleşecek." dedi.

Dün İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelen Altılı Masa liderlerinin on birinci toplantısının ardından TV5 ekranlarında Gündem Türkiye programına konuk olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı adayına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dün akşam gerçekleştirilen toplantıya dair detaylar da paylaşan Karamollaoğlu, " Şubat ayı içerisinde Cumhurbaşkanı adayı mutlaka netleşecek." dedi. Karamollaoğlu, "Buradaki mesele, seçilebilecek, toplumun teveccühünü kazanacak ve 6 partinin de desteklediği bir cumhurbaşkanı adayının kararlaştırılması." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

"Bugüne kadar herkesin merak ettiği, nerede bu aday dedikleri konu elbette şimdi gündeme geldi. Neden, çünkü seçim kararı neredeyse alındığı için. Buradaki mesele, seçilebilecek, toplumun teveccühünü kazanacak ve 6 partinin de desteklediği bir cumhurbaşkanı adayının kararlaştırılması. Bugüne kadar bu konuyu hiç gündemimize almadık, ilk kez bu toplantıda gündeme geldi. İsim üzerinde hiç konuşulmadı. Şubat ayı içerisinde bu konu mutlaka netleşecek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN