Karamollaoğlu'ndan İmamoğlu'na hapis cezasına tepki: Karar vicdani ve hukuki değildir

Karamollaoğlu'ndan İmamoğlu'na hapis cezasına tepki: Karar vicdani ve hukuki değildir

YSK üyelerine 'ahmak' dediği gerekçesiyle yargılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Karara tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "verilen karar vicdani ve hukuki değildir! Adalet mekanizmasını siyasetin elinde adeta bir kılıç gibi kullanan bu anlayış kaybetmeye mahkumdur! Millet iradesini görmezden gelenler dün kaybetmiştir, bugün ve yarın da kaybedecektir!" açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, YSK üyelerine 'ahmak' dediği gerekçesiyle yargılandığı davada karar çıktı Mahkeme, İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına hükmetti, siyaset yasağı süreci başladı. TCK’nin 53’üncü maddesinden de ceza alan İmamoğlu için ‘siyasi yasak’ süreci başladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İmamoğlu'na verilen hapis cezasına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karamollaoğlu, "İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu hakkında verilen karar vicdani ve hukuki değildir! Adalet mekanizmasını siyasetin elinde adeta bir kılıç gibi kullanan bu anlayış kaybetmeye mahkumdur! Millet iradesini görmezden gelenler dün kaybetmiştir, bugün ve yarın da kaybedecektir!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN