Midesinden çıkanlarla züccaciye dükkanı açılır! Karın ağrısıyla gitti, şoke eden gerçek ortaya çıktı

Bir hastanede yaşanan olay, tıp insanları bile hayrete düşürdü. Rahatsızlanarak hastaneye giden genç kadının midesinde onlarca metal ve değerli eşya olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Hindistan'da Runi Khatun adlı kadın, karın ağrısı şikayeti üzerine doktora gitti. Rampurhat Devlet Tıp Koleji ve Hastanesi'nde yapılan testlerde, 26 yaşındaki kadının midesinde metal olduğu ortaya çıkardı. Doktorlar, ameliyata alınan Runi Khatun'un midesini açtıklarında ise şoke oldu.

karin-agrisiyla-hastaneye-gitti-midesinden-metal-ve-degerli-esyalar-cikti-2.jpg

Daily Mail'de yer alan habere göre, dokorlar, genç kadının midesinden 69 zincir, 80 küpe, 90 madeni para, 11 burun halkası, 8 madalyon, 4 anahtar, 1 saat kadranı, 2 gümüş para ve 5 halhal çıkardı.

Eşyaların büyük bir bölümünün bakır ve pirinçten oluştuğu belirtilirken bazılarının ise altın olduğu ifade edildi.

karin-agrisiyla-hastaneye-gitti-midesinden-metal-ve-degerli-esyalar-cikti-5.jpg

"YEMEK YİYEMİYORDU, YAPAY YİYECEK VERDİK"

Ameliyata giren Dr. Siddhartha Biswas, hastanın ilk başvurduğu sırada ameliyat için uygun olmadığını söyleyerek, "Hastaneye kaldırıldığında çok zayıftı. Durumu fazlaca kritikti. Fiziksel olarak yiyecek bile alamıyordu, bu yüzden ağzına yapay olarak yiyecek enjekte etmek için Toplam Parenteral Beslenme (TPN) uygulamak zorunda kaldık. Ameliyat için hazır değildi. Onu daha erken ameliyat etmiş olsaydık hayatını kaybederdi" diye konuştu.

karin-agrisiyla-hastaneye-gitti-midesinden-metal-ve-degerli-esyalar-cikti-1.jpg

EVDEKİ VE DÜKKANDAKİ DEĞERLİ EŞYALARI YUTMUŞ

Runi Khatun'a yapılan operasyon yaklaşık 1.5 saat sürdü. Doktorlar başta büyük metal parçalar olmak üzere mücevher ve madeni paraları genç kadının midesinden çıkarmayı başardı.

Midesinden yaklaşık 1.7 milyon TL değerinde mücevher ve madeni para çıkan hastanın annesi, evdeki süs eşyalarının kaybolmaya başladığını fark ettiğini ancak kızının bunları yutmasından habersiz olduğunu ifade etti.

karin-agrisiyla-hastaneye-gitti-midesinden-metal-ve-degerli-esyalar-cikti-4.jpg

Kızının paraları erkek kardeşinin dükkanından aldığını ama paraların kaybolmasıyla ilgili kendisini sorguladığında ağladığını söyledi. Hastanın bilinmeyen nedenlerle katı nesneleri yuttuğu bildirildi.

karin-agrisiyla-hastaneye-gitti-midesinden-metal-ve-degerli-esyalar-cikti-3.jpg

karin-agrisiyla-hastaneye-gitti-midesinden-metal-ve-degerli-esyalar-cikti-6.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN