Karsu'nun acı günü: Enkazdan kurtarıldı ama...

Karsu'nun acı günü: Enkazdan kurtarıldı ama...

Hatay'daki depremde ailesinden 10'dan fazla kişiyi kaybeden sanatçı Karsu Dönmez'in enkazdan kurtarılan nenesi hayatını kaybetti.

6 Şubat depremlerinde ailesinden 10'dan fazla kişiyi Hatay'da kaybeden sanatçı Karsu Dönmez, bu kez de enkazdan kurtarılan nenesini kaybetti.

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Karsu Dönmez, gönderisinde "Nur içinde yat nenem" ifadelerini kullandı.Nenesiyle çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Karsu Dönmez'e, hayranları baş sağlığı dileklerini iletti.

karsu.jpg

DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM TOPLAMIŞTI

Öte yandan Hatay’ın Karsu Köyü'nden 1990'da Hollanda’ya göç eden bir ailenin kızı olan Karsu, Hollanda’da depremzedeler için düzenlenen bağış gecesinde yardım toplamıştı.

Hollanda Kralı’nın Kuzey eyalet temsilcisi Arthur van Dijk, konserdeki davetlileri bağış kampanyasına katılmaya davet etmişti. Konserdeki bağış kampanyasında 41 bin 520 Euro (835 bin TL) toplanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN