Kastamonu'da sel sularına kapılan çocuğu, selin sürüklediği merdiven kurtardı

Kastamonu'da sel sularına kapılan çocuğu, selin sürüklediği merdiven kurtardı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşayan Mehmet Turgut isimli vatandaş, selde mahsur kalan alt komşusunun çocuğunu sel sularının sürüklediği merdivenle kurtardı.

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde Mehmet Turgut isimli vatandaş, alt kadındaki evde mahsur kalan çocuğu, sel sularının getirdiği merdiven ile kurtardığını anlattı.

ÇOCUĞU MERDİVENLE KURTARDI

Kastamonu Bozkurt'taki sel felaketinde, bulundukları binadan tahliye çalışmaları ile kurtarılan Mehmet Turgut; alt katta oturan kiracılarının oğlunu sel sularının sürüklediği bir merdiven ile kurtardı. Turgut, o anları şöyle aktardı:

“Bozkurt merkezde oturuyordum. Sel geldi. Selden sonra, evimin altında misafirler vardı. Kiracı vardı. Kiracının oğlu, içeride kalmış. Sel gelince bana bağırmaya başladı. O arada ben neyle alacağımı şaşırdım. Sel yukarıdan aşağı bir merdiven getirdi. Balkonun üstüne. Balkondan aldım onu aşağıya saldım. Yarım saat sonra su aşağı indi. Ondan sonra merdiveni saldım. Yukarı eve aldım. Eve aldıktan sonra yıkadım onun üstünü başını. Topraktı hep üstü başı. O vaziyette kaldık.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN