Kat kat giyinmeye hazır olun! Türkiye'ye Sibirya'yı aratan soğuklar geliyor, O ilimizde sular bile buz tuttu

Kat kat giyinmeye hazır olun! Türkiye'ye Sibirya'yı aratan soğuklar geliyor, O ilimizde sular bile buz tuttu

Son dakika... Eylül ayı ile birlikte sıcaklıklar hızla düşmeye devam ederken El Nino hava sistemi etkisini göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış var? İstanbul'da bugün hava nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Kat kat giyinmeye hazır olun! Türkiye'ye Sibirya'yı aratan soğuklar geliyor. O ilimizde hava sıcaklığı sıfırın altına kadar indi. Montunuzu atkınızı hazırlayın!

Türkiye Eylül ayı ile birlikte soğuk havaların etkisi altına girmiş durumda. Hava sıcaklıkları 4-5 derece birden düşerken bazı illerimizde kuru soğuklar etkisini artırmaya başladı. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'da yağış bekleniyor mu?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Türkiye'ye Sibirya'yı aratan soğuklar geliyor. Kat kat giyinmeye hazır olun! O ilimizde sular bile buz tuttu. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı, yer yer çok bulutlu, Adana ve Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ile Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

gfgfgf-2023-09-19t120333-427.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL?

HAVA SICAKLIĞI: Doğu Karadeniz'de 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGÂR: Genellikle kuzey, Doğu Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğusunda güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE'YE SİBİRYA SOĞUKLARI GELİYOR! O İLİMİZDE SULAR BİLE BUZ TUTTU

Ardahan'da soğuk hava nedeniyle kırağı, sis ve buzlanma meydana geldi. Kentte gece hava sıcaklığı sıfırın altına kadar indi. Park halinde olan araçların camları buzla kaplanırken Kura Nehri ile Ardahan Kalesi bölgelerinde yoğun sis oluştu.

hghggh-2023-09-19t120358-538.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

19 EYLÜL 2023 SALI GÜNÜ

h1.png

20 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h2.png

21 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h3.png

22 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ

h4.png

23 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN