Kavuncu'dan kritik görüşme sonrası mesaj: Şimdi çok daha güçlü bir sesle!

Kavuncu'dan kritik görüşme sonrası mesaj: Şimdi çok daha güçlü bir sesle!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı, İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş'ın İYİ Parti lideri Akşener'i ziyareti sonrası bir tweet attı. Kavuncu, daha önce paylaştığı Cumhur İttifakı ile asla birleşmeyeceklerine dair sözlerini alıntılayarak "Şimdi, çok daha güçlü ve gür bir sesle!" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in sert sözlerle masadan ayrılıp, CHP'nin iki belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a adaylık çağrısı yapmasının ardından siyasette sıcak günler yaşanıyor. Bugün yeni bir gelişme daha yaşandı ve Akşener'in teklif götürdüğü İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş, Akşener'i ziyaret etti.

Kısa süren görüşmenin ardından belediye başkanları beraberlik mesajı verirken İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da Akşener'in belediye başkanları için masaya yeni bir öneri götürdüğünü bu önerinin de başkanların Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması yönünde olduğu söylendi.

5 liderin toplanacağı bugünkü Millet İttifakı'nın toplantısı ise 1 saat ertelendi ve toplantıya Akşener'in de katılması bekleniyor.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, daha önce attığı AKP ve Cumhur İttifakı ile asla birleşmeyeceklerine dair tweetini. alıntılayarak "Şimdi, çok daha güçlü ve gür bir sesle!" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN