Kayseri'de mide bulandıran görüntü! Ahırda 1.5 ton mühürsüz ve uygunsuz et bulundu

Kayseri'de mide bulandıran görüntü! Ahırda 1.5 ton mühürsüz ve uygunsuz et bulundu

Kayseri'de bir ahırda yaklaşık 1,5 ton mühürsüz ve uygunsuz et tespit edilerek imha edildi. İşletmeye ceza uygulanıp adli işlem başlatıldı.

Kayseri Melikgazi’de Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Denetim Ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, bir ahırın soğuk hava deposunda yaklaşık 1,5 ton mühürsüz ve uygunsuz et tespit edildi. Söz konusu etler, ekipler tarafından imha edildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, halk sağlığını tehlikeye atan bu durumla ilgili işletmeye idari para cezası uygulandığı ve adli süreç başlatılarak savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

screenshot-at-sep-15-12-02-09

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN