Kazma küreği hazır tutun! Kar felaketi başlıyor, tarih verildi

Kazma küreği hazır tutun! Kar felaketi başlıyor, tarih verildi

Aşırı sıcaklarla baş etmeye çalışan Türkiye için şimdiden kış tahminleri gelmeye başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Öktem sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kış felaketi haberini duyurdu. İşte Kerem Ökten'in o açıklamaları…

Son günlerde sıcak havalar etkisini gösterirken uzmanlar da kış tahminlerinde bulunmaya başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile 2015 kışına işaret etti. İşte Kerem Ökten'in o açıklamaları…

2015 KIŞI YAŞANACAK

Temmuz ayında yaşanan sıcak havalar sonrasında vatandaşlar da serin havaları bekler oldu. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "En yakın ihtimalle 2015 Kışına benziyor. O da özellikle Marmara bölgesi için güzel bir kıştı" ifadelerini kullan. Diğer meteoroloji kaynaklarda ise İstanbul'da görülecek kar yağışı için o tarih işaret edildi.

kar-yagdi.jpg

KIŞ SİNYALLERİ VERİLDİ

Vatandaşlar sıcak havalardan korunmanın yolunu araştırırken, önümüzdeki kışın nasıl yaşanacağı da akıllarda soru işareti oluşturuyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kış mevsimine işaret etti. Ökten, "Kış için Ağustos sonu ön tahmin, Ekim ayı sonu genel tahmin yapacağız. İnanın şu an ben de bilmiyorum. En yakın ihtimalle 2015 Kışına benziyor. O da özellikle Marmara bölgesi için güzel bir Kıştı. Ne yönden benziyor. Yine negatif qbo ve kuvvetli El Nino olacak..." sözlerini dile getirdi.

kar-yagisi.jpg​​​​​​​

İSTANBUL'A NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

Meteoroloji kaynaklar tarafından gelen peş peşe açıklamalar ile vatandaşlar da İstanbul'da kar yağışının ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Kaynaklar tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda Kasım ayında İstanbul'da kar yağışının görüleceği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN