Kendi mezarını kazdıran adam, ertesi gün vefat etti! Ölüm kapısını kendi açtı...

Kendi mezarını kazdıran adam, ertesi gün vefat etti! Ölüm kapısını kendi açtı...

Memleketine giden adam, aile kabristanında kendi mezarını kazdırdıktan kısa bir süre sonra yaşamını yitirdi ve kazdırdığı mezara defnedildi. İşte detaylar...

İstanbul'dan Bingöl'ün Solhan ilçesine akrabalarını ziyarete giden Muzaffer Diken (60), aile mezarlığına giderek kendi adına bir mezar yeri kazdırdı.

Bu anları cep telefonuyla kaydeden Muzaffer Diken, görüntüleri daha sonra arkadaşı Hidayet Döner'in iş yerinde yakınlarına da izletti.

Bingöl'de mezar kazma ve kendi mezarını hazırlama gibi konular, bu olayın ardından bölgede daha sık konuşulur hale geldi.

kendi-mezarini-kazdirdiktan-bir-gun-sonra-oldu-1
Muzaffer Diken (sağdaki)

KADERİN MİSTİK TECELLİSİ

Mezar kazdırma olayının ertesi günü, Muzaffer Diken beklenmedik bir şekilde fenalaştı.

Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muzaffer Diken, burada doktorların tüm yaşam mücadelelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KAZDIRDIĞI MEZARA DEFNEDİLDİ

Bu ani ölüm, kendisi için mezar kazdırmış olmasının ardından gelmesiyle derin bir üzüntü ve şaşkınlık uyandırdı.

Muzaffer Diken'in cenazesi, vasiyeti ya da kaderin bir tecellisi olarak, bizzat kendisi tarafından kazdırılan aile kabristanındaki mezara defnedildi.

kendi-mezarini-kazdirdiktan-bir-gun-sonra-oldu-3

kendi-mezarini-kazdirdiktan-bir-gun-sonra-oldu-2

kendi-mezarini-kazdirdiktan-bir-gun-sonra-oldu-5

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN