Kılıçdaroğlu 'Herkes duysun' diyerek destek verdi: Yol arkadaşıma selam olsun tarihi bir konuşma yaptı

Kılıçdaroğlu 'Herkes duysun' diyerek destek verdi: Yol arkadaşıma selam olsun tarihi bir konuşma yaptı

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Akşener'in partisinin il başkanlığına yönelik yapılan saldırıya ilişkin kürsüden yaptığı konuşmasına destek verdi. Kılıçdaroğlu "İttifak ortağım, yol arkadaşım Meral Akşener bugün tarihi bir konuşma yaptı. Herkes duysun" diyerek Akşener'in konuşmasını paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün partisinin grup toplantısında İstanbul İl Başkanlık binalarına yapılan silahlı saldırı ile ilgili konuştu. Akşener, binanın kurşunlanmasının ardından Erdoğan'ın kendisinden özür dilemesini talep etmesine tepki göstererek, TBMM kürsüsünden kurşunları yere fırlattı.

Akşener, "Bunca engeli aştıktan sonra şimdi bize bu kurşun mu dur diyecek. Bunca tehdide direndikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak. Bunca ahlaksızlığa göğüs gerdikten sonra, şimdi bizi bu kurşun mu sindirecek. Söyleyin Sinan Ateş durdu mu? Bunca tehdide direndikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak? Söyleyin Ömer Halis Demir korktu mu? Bunca ahlaksızlığa göğüs gerdikten sonra, şimdi bizi bu kurşun mu sindirecek? Gaffar Okkanlar, Uğur Mumcular öldü mü? Bunca hainliğin üzerinden geldikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak. Şimdi bizi bu kurşuna adres verenler mi ayıracak" şeklinde seslenişte bulundu.

Konuşmasının ilgili kısmını sosyal medya hesabından paylaşan Akşener'e Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da destek geldi.

'HERKES DUYSUN'

Akşener'in gönderisini alıntılayan Kılıçdaroğlu, videonun üzerine şu notu düştü:

İttifak ortağım, yol arkadaşım Meral Akşener bugün tarihi bir konuşma yaptı. Kendisine buradan selam olsun. Herkes duysun…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN