Kılıçdaroğlu: Sivas Katliamı'nın acısı ilk günkü gibi

Kılıçdaroğlu: Sivas Katliamı'nın acısı ilk günkü gibi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Madımak Katliamı'nın 29. yılı sebebiyle yayımladığı mesajda "Acısını ilk günkü gibi yüreğimizde hissettiğimiz Sivas Katliamı'nda yitirdiğimiz canlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum" diyerek aynı acıların tekrar yaşanmaması için birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 Temmuz 1993 tarihinde şenlik için bir araya gelen ve Madımak otelinde konaklayan 33 aydın ve 2 otel görevlisinin yakılarak öldürüldüğü katliamın 29. yılı için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

'SEVGİ TOHUMLARINI EKMEK BORCUMUZDUR'

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Acısını ilk günkü gibi yüreğimizde hissettiğimiz, Sivas Katliamında yitirdiğimiz canlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Aynı acıların bu topraklarda bir daha yaşanmaması için; sevgi tohumlarını ekip, birlik ve beraberliği sağlamak onlara olan borcumuzdur."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN