Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'müzik kısıtlaması' tepkisi: Yasaklar ideolojik

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'müzik kısıtlaması' tepkisi: Yasaklar ideolojik

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “Müzikle ilgili kısıtlamayı da 24:00'e çekiyoruz” sözlerine tepki gösterdi. Yasakların ideolojik olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada 1 Temmuz itibarıyla sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırılacağını ifade ederek, “Müzikle ilgili kısıtlamayı da 24:00'e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar, gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok” dedi.

Erdoğan’ın sözlerine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

Beyefendi müzik yasağını gece 24’e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok demiş. Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri.

Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver.

Trollerine mangalda kül bıraktırmıyorsun sosyal medyada ama konu seçime gelince, yerinde yeller esiyor.

"HİÇBİR BOOMER MÜZİĞİNİZİ ÇALAMAZ"

Twitter hesabı üzerinden videolu paylaşımda da bulunan Kılıçdaroğlu, “Müzik, kalbin edebiyatıdır gençler; sözlerinizin bittiği yerde müzik başlar. Müzik yoksa aşk yoktur. Hiçbir boomer müziğinizi çalamaz!” dedi.

"MÜZİK RUHUN GIDASI"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Müzik ruhun gıdası, ruhu hiç mi gıda istemez insanın?” ifadelerini kullandı.

"BUNLARI DEVİRİNCE 80 MİLYON AFTER PARTY YAPACAĞIZ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de "Arkadaşlar, merak etmeyin. Bunları devirince 80 milyon after party yapacağız. Bol müzikli" ifadelerini kullandı.

"ELİNİZDE İNTİHAR EDEN MÜZİSYENLERİN KANI VAR"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise "Müzisyenlere ve müzik yapan mekânlara karşı iktidarın aldığı tavır ideolojiktir. Bu ülkeye en büyük rahatsızlığı, insanlarımızın yaşam tarzına saldıran bu zihniyet veriyor. Bir de utanmadan kusura bakma diyor. Sizin elinizde intihar eden müzisyenlerin kanı var" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN