Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zam tepkisi: Evcilik mi oynuyorsun?

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zam tepkisi: Evcilik mi oynuyorsun?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memura yapılan yüzde 25'lik zam oranını yüzde 30'a çıkardıklarını, en düşük emekli maaşının da 5 bin 500 lira olduğunu duyurmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan'a "Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun? Asgari ücrete yaptığın zammın aynısını buraya da yapacaksın. Neyi anlamıyorsun sen." diyerek tepki gösterdi.

Memur-Sen, memur ve emeklilere yapılan zammın ardından ek zam talebinde bulunmuştu. Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ek zam talebine ilişkin yaptığı açıklamada memura yapılan yüzde 25'lik zam oranını yüzde 30'a çıkardıklarını belirtti. Erdoğan, en düşük emekli maaşının da 5 bin 500 lira olduğunu duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile zam oranının tepkiler üzerine yükseltilmesine tepki gösterdi.

"Önce yüzde 25 zam de, sonra kork yüzde 30 de... Sen devlet mi yönetiyorsun, evcilik mi oynuyorsun?" diyen Kılıçdaroğlu, "Asgari ücrete yaptığın zammın aynısını buraya da yapacaksın. Neyi anlamıyorsun sen?" ifadelerine yer verdi.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN