Kılıçdaroğlu'ndan Halil İbrahim sofrası mesajı: Kibirlenmeyeceğiz

Kılıçdaroğlu'ndan Halil İbrahim sofrası mesajı: Kibirlenmeyeceğiz

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Memleket Partisi Lideri İnce ile yaptığı görüşmede kullandığı ‘Halil İbrahim sofrası’ sözlerini yineledi. "Halil İbrahim sofrasına tüm kalbimle inanıyor ve bu doğrultuda mücadele ediyorum." diyen Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi dünyayla rekabet edecek duruma getireceksek, gençlerimizi dünya sahnesine taşıyacaksak, tabii ki kibirlenmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yaptığı ziyarette "Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ‘Halil İbrahim sofrası’ sözlerini yineleyerek "Türkiye’yi dünyayla rekabet edecek duruma getireceksek, gençlerimizi dünya sahnesine taşıyacaksak, tabii ki kibirlenmeyeceğiz." dedi.

Kılıçdaroğlu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Halil İbrahim sofrasına tüm kalbimle inanıyor ve bu doğrultuda mücadele ediyorum. Türkiye’yi dünyayla rekabet edecek duruma getireceksek, gençlerimizi dünya sahnesine taşıyacaksak, tabii ki kibirlenmeyeceğiz. Yeter ki bu ülkeye yeniden baharlar gelsin, inanın gerisi lafügüzaftır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN