Aile dizisinde kritik karar! Gözler Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın üzerinde

Aile dizisinde kritik karar! Gözler Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın üzerinde

Aile dizisinin son bölümüne Cihan'ın annesinden kritik bir karar vermesini istemesi damga vurdu. "Hülya, Cihan'ı öne sürdüğü planı doğrultusunda bir hamle yapacak mı?" sorusu bölüme dair merakı artırdı. Son bölümde, düğünün ardından patlayan silahın kimi vurduğuna dair de büyük merak uyandırdı. İşte, Aile dizisi tüm bölümler izle...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisi, bu hafta 4. bölümüyle Show TV'de izleyicisiyle buluştu. Heyecanla beklenen dizinin son bölümü heyecanı daha da artırdı.

Dizinin 28 Mart 2023 Salı günü yayınlanan son bölümü günlük reyting listesinde ikinci sırada yer aldı.

aile-dizisi-reyting-sonuclari.jpg

AİLE DİZİSİ SON BÖLÜM NELER OLDU?

Aile dizisi 4. bölüm özeti: İlişkileri büyük bir çıkmaza giren Aslan ve Devin, kendilerini ayrılığın eşiğinde bulurlar. Karşı koyamadıkları hisleriyle nihayet yüzleştiklerinde ise barışmak kaçınılmaz olurken; ikili evlilik için ilk adımlarını atar. Ancak hazırlanan evlilik sözleşmesine karşılık, Devin'in de bir şartı vardır. Tek ve büyük bir şart...

Ani evlilik haberi çiftlikte büyük yankı uyandırır. En büyük korkusuyla karşı karşıya kalan Hülya, bu düğünü engellemek için en güçlü kozunu devreye sokar: Aslan ile ayrı oldukları dönemde Devin'i terapiye ikna eden Cihan. Şüphesiz ki Cihan, bu düğünün en önemli konuklarından biri olacaktır.

aile-son-bolum.jpg

Diğer taraftan İbo, çiftlikteki güvenlik açığını bahane edip aile üstünde hakimiyet kurmaya çalışır. Aslan tarafından oyuna getirildiğini anlayan Ati ise Aslan'ın karşısına çıkar. Şimdi hem İbo hem de Ati, Aslan için pimi çekilmiş birer bombadır. Ve sonunda...

Soykan çiftliğinde davullar, zurnalar çalınmaya başlar! Devin ve Aslan hayatlarını birleştirirken düğünde meydana gelen beklenmedik bir olay Devin'i, artık bir parçası olduğu Soykan ailesinin karanlığıyla tanıştırır.

aile-son-bolum-izle.jpg

AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Sosyal medyada da çokça konuşulan ve heyecanla beklenen Aile dizisinin 5. yeni bölümü 4 Nisan 2023 Salı günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu Aile dizisi oyuncu kadrosunda; Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu, Nur Sürer gibi isimler yer alıyor.

AİLE DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN