Siyasilerden keman virtüözü Suna Kan için başsağlığı mesajı

Siyasilerden keman virtüözü Suna Kan için başsağlığı mesajı

Türkiye'nin efsaneleşen keman virtüözlerinden olan Suna Kan 86 yaşında hayatını kaybetti. CHP lideri Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi lideri Babacan da Kan için mesaj paylaşarak, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diledi.

Türkiye’de uzun süre Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda solist ve başkemancı olarak görevini sürdüren Suna Kan, 86 yaşında hayata veda etti. Acı haberi Suna Kan'ın yakın dostu devlet sanatçısı Gülsin Onay, ''Büyük bir müzisyenimizi, yakın dostumu ve yeri doldurulamaz değerli kemancımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim... Kalbimizde hep yaşayacak eşsiz anıları ve kayıtlarıyla…'' sözleriyle duyurmuştu.

Suna Kan için siyasilerden de taziye mesajları gelmeye başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Suna Kan ile olan fotoğrafını paylaşarak, “Cumhuriyetimizin çok sesli müzik alanında yetiştirdiği büyük değer, dünyaca ünlü keman virtüözlerinden, devlet sanatçımız Suna Kan’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duydum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiasına başsağlığı diliyorum” notunu düştü.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da, Twitter hesabından yayımladığı "Ülkemizin değerli keman virtüözlerinden Suna Kan’ın vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına sabır diliyorum" ifadeleriyle Kan'a rahmet diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN