Kılıçdaroğlu’ndan Kızılcık Şerbeti’nde dikkat çeken reklam

Yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen geçtiğimiz günlerde ceza kesilen ‘Kızılcık Şerbeti’nin yayınlandığı sırada ekranın altında Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun reklamı göründü. Kılıçdaroğlu’nun ev hanımlarına yönelik ‘altın hesabı açılacak’ vaadinin yer aldığı reklamın tam da ev hanımlarının olduğu sahnede yayınlanması dikkat çekti.

Kızılcık Şerbeti’nin daha önce RTÜK tarafından yayınları durdurulmuş ve çok tepki çekmişti. Millet İttifakı cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu’nun ev hanımlarına yönelik ‘geliri olmayan veya düşük olan ev hanımlarına altın hesabı açılacak. Devletten başka kimse bilmeyecek. Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek çünkü’ vaadinin yer aldığı reklam Kızılcık Şerbeti’nin gösterimi sırasında yer aldı.

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti’ne dizideki bağlama uygun reklam verdi.

CHP’nin kampanya ekibi, devletin resmi yayın organı TRT’nin bile kendilerine neredeyse hiç yer vermediğine dikkat çekiyor. Bu nedenle seçmene ulaşmak için ‘nokta atışı’ reklam stratejisi izliyor.

EV HANIMLARININ SAHNESİNE EV HANIMLARI İÇİN VAAT

Diken’in haberine göre, Kızılcık Şerbeti‘nin dün yayınlanan bölümünde ‘ev hanımları’nın olduğu bir sahnede ekrana Kılıçdaroğlu’nun Aile Destekleri Sigortası vaadine dair bir reklam geldi.

uy.jpg

CHP lideri, bu vaadini 22 Nisan’da yayınladığı videoda duyurmuştu: “Katılım bankalarıyla anlaşacağız. Altın hesapları açtıracağız. Aile Destekleri Sigortası parasını, altın olarak ev hanımlarının banka hesaplarına yatıracağız.”

TARIM SİTESİNE REKLAM

Öte yandan CHP, ‘nokta atışı’ stratejisi kapsamında tarımla ilişkili seçmenin ziyaret edeceği sitelere tarımla ilgili vaatlerin reklamını veriyor.

En çok ziyaret edilen sitelere verilen reklamlardaysa sığınmacılar ve ekonomi gibi ülkedeki en çok tartışılan konular tercih ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN