Kılıçdaroğlu'ndan 'Lozan' açıklaması: Resmi bayram olacak

Kılıçdaroğlu'ndan 'Lozan' açıklaması: Resmi bayram olacak

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Lozan Barış Anlaşması'nın 100. yılını kutlamak için yaptığı paylaşımda 24 Temmuz'un resmi bayram olarak kabul edilmesini sağlayacaklarını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lozan Barış Anlaşması'nı kutlamak için Twitter hesabından yaptığı paylaşımda anlaşmanın imzalandığı tarih olan 24 Temmuz'un resmi bayram olmasını sağlayacaklarını söyledi.

ATATÜRK VE İNÖNÜ'Yİ ANDI

Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk'ü ve görüşmelerde Türkiye'yi temsil eden İsmet İnönü'yü de anan Kılıçdaroğlu, paylaşımında "Ülkemizin tapu senedi Lozan’ın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İsmet İnönü’yü ve milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor, Lozan Antlaşması’nın 100. yılını kutluyorum. Bu zaferin; mutlaka ama mutlaka, resmi bayram olarak kabul edilmesini sağlayacağız!" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN