Kılıçdaroğlu'ndan 'Şampiyon Melekler' sözü: 'Ailelere söz verdim...'

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe ile görüşmesinde depremde hayatını kaybeden 'Şampiyon Melekler'i konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Özdenefe’ye 'Ailelere söz verdim. Parti olarak hukuki süreci sonuna kadar takip edeceğim' dediği kaydedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe ile görüşerek 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren KKTC’li ortaokul voleybol takımı öğrencileriyle ilgili yargı sürecini konuştu.

yeni-proje-13.jpg
Özdenefe ve Kılıçdaroğlu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman Isias Otel’de kalan Şampiyon Melekler Voleybol Takımı öğrencileri ve takım heyetinde yer alan KKTC vatandaşları yaşamını yitirdi.

Bu hafta deprem bölgesine giderek bilgi alan Özdenfe, dün de CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

yeni-proje-14.jpg

'PARTİ OLARAK HUKUKİ SÜRECİ...'

Cumhuriyet'in haberine göre, CHP genel merkezinde Kılıçdaroğlu’nun, Özdenefe’ye “Ailelere söz verdim. Parti olarak hukuki süreci sonuna kadar takip edeceğim” dediği öğrenildi.

Özdenefe’nin ise Kılıçdaroğlu’na Hatay ve Adıyaman’da yaptığı ziyaretlerle ilgili görüşlerini aktardığı kaydedildi. Ayrıca Özdenefe’nin olayla ilgili yargı sürecini takip etmek için Türkiye Barolar Birliği’yle de görüşeceğini söylediği belirtildi. Öte yandan gelecek hafta KKTC Cumhuriyet Meclisi’nden konuyla ilgili bir heyetin de geleceği öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir