Kılıçdaroğlu'ndan sert mesajlar: Kapının önüne koyacağız

Kılıçdaroğlu'ndan sert mesajlar: Kapının önüne koyacağız

Gaziantep'te belediye başkanları ile buluşan Kılıçdaroğlu, CHP örgütüne de sert mesajlar verdi. "Sürekli birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum, kim kavga ederse kapının önüne koyacağız" uyarısında bulunan Kılıçdaroğlu "Siyaset, provokasyona kapıları kapamalı. En büyük görev de iktidar sahiplerine düşüyor" dedi.

Gaziantep'te CHP Belediye Başkanları Çalıştayı, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Burada konuşan Kılıçdaroğlu, CHP örgütüne de seslendi. "Sürekli birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum, kim kavga ederse kapının önüne koyacağız" uyarısı yapan Kılıçdaroğlu "Siyaset, provokasyona kapıları kapamalı. En büyük görev de iktidar sahiplerine düşüyor" dedi.

"SALDIRILARI ASLA KABUL ETMİYORUZ"

HDP ve AK Parti binalarına yönelik saldırıları kınayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Saldırıları asla kabul etmiyoruz. Bizim siyaset anlayışımız fikirlerin, hizmetlerin yarışmasıdır. Bu yarış, Türkiye’yi aydınlığa çıkarır, barış ortamı sağlar. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesinin yolunu açar."

"BİR DÖNEM BURASI CHP'NİN KALESİYDİ"

Cumhuriyet'te yer alan haberine göre Kılıçdaroğlu, kendi partisine yönelik de eleştirilerde bulundu.

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Antep nüfusu artıyor ama bizim milletvekili sayımız artmıyor. Kabahat kimde? Anteplilerde değil. Eksiklik, yanlışlık varsa bizde. Ama bu tabloyu değiştireceğim. Birbiriyle kavga eden, birbirlerini yiyen bir örgüt istemiyorum.

Gün hizmet, çalışma günüdür. Bizim 2 milletvekilimiz var. Bir dönem burası CHP'nin kalesiydi, Celal Doğan gibi bir efsane vardı. Ne oldu da Gaziantep bu hale geldi? Hizmet yarışı olacak burada. Sorun değil, hizmet üretmeliyiz. Var olan sorunları nasıl çözeceğimizi anlatacağız."

Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde rüşvet alan büyükelçilerin geri çağrılacağını belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN