Kılıçdaroğlu: Oyu benim için değil kendin için vereceksin

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı videosunda seçmenlere seslendi. Kılıçdaroğlu, "Unutma, oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven, sandığa gelsin." dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından videolu paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bu artık bir seçim değil, referandumdur. Bir önceki referandumun sonucu ortada... Sevgili gençler; montaj ve iftiralar her yerde, mesajımı yaymam için, bu namertliğe karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Videomu her yerde paylaşın! Her yerde anlatın!" ifadeleriyle paylaştığı videosunda şunları söyledi:

"VATANINI SEVEN SANDIĞA GELSİN"

"Sen beni sevsen de sevmesen de kabulüm. Ama vatanını seviyorsan karar ver. 10 milyon Suriyeli yetmedi, 10-20 milyon dahası mı gelsin? Unutma, oyu benim için değil kendin için vereceksin. Vatanını seven, sandığa gelsin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN