Kılıçdaroğlu'nun avukatı 'Erdoğan kaybetti' diyerek duyurdu

Kılıçdaroğlu'nun avukatı 'Erdoğan kaybetti' diyerek duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na açtığı 500 bin TL'lik tazminat davasını kaybettiğini duyuran avukat Celal Çelik, "Yargıdan bir ders daha! Erdoğan yine kaybetti" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP liderine açtığı 500 bin TL'lik manevi tazminat davasını kaybettiğini açıkladı.

Çelik Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Yargıdan bir ders daha! Erdoğan yine kaybetti! Genel Başkanımız yine kazandı! Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun 01.12.2020 tarihli konuşması nedeniyle Erdoğan tarafından 500.000₺ talepli) açılan ve Ankara 12. Asliye Hukuk Mahkemesinde bugün görülen davada yine haklı çıktık! 'Erdoğan, sen FETÖ ile orduya kumpas kurup Kozmik Oda'yı FETÖ'cülere açtın; Katarlılardan emir alıyorsun; önlerinde diz çöktüğün tefecilere hizmet ediyorsun; Cahil; Hain; Takoz' söz ve eleştirilerinin haklı dayanaklarının olduğunu ispatladık ve dava lehimize sonuçlandı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN