Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'deki programını dev ekrandan izlediler

28 Mayıs cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri için adaylar son düzlükte çalışmalarını gerçekleştiriyor. Şimdiye kadar birçok siyasetçiyi konuk eden Babala TV son olarak Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nu ağırladı. Bugün yayıma giren bölüm kısa sürede yüz binlerce izlenmeye ulaştı. Vatandaşlar, Kadıköy Rıhtım'da kurulan dev ekranda programı takip ettiler.

Türkiye, pazar günü sandık başına giderek cumhurbaşkanını seçecek. İkinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu karşı karşıya gelecek. Seçim sürecinde son günlere gelinirken adaylar ve siyasi partiler çalışmalarını da sürdürüyor.

KISA SÜREDE YÜZ BİNLERCE İZLENME ALDI

Babala TV'de yayımlanan ve Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon'un 15. bölümünde Kılıçdaroğlu katılımcıların sorularını yanıtladı. Birçok siyasetçiyi ağırlamasıyla gündem olan programın 15. bölümü bugün (çarşamba) yayımlandı. Kısa sürede yüz binlerce izlenme alan program YouTube trendlerde yer aldı.

KADIKÖY'DE DEV EKRAN KURULDU

Kılıçdaroğlu'nun yayımlandığı bölüm hakkında fark açıklama ve görüntüler de gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Burkay Düzce'nin paylaştığı görüntülere göre program, Kadıköy Rıhtım'da kurulan dev ekranlarda izleyiciyle buluştu. Görüntülerde birçok vatandaşın ekran başında programı takip ettiği görüldü.

İlgili Haberler