Kılıçdaroğlu'ndan Babala TV çağrısı: O paylaşımları durdurun

Kılıçdaroğlu'ndan Babala TV çağrısı: O paylaşımları durdurun

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Babala TV'de kendisine soru soran genci eleştirenlere seslendi. Kılıçdaroğlu, 'AK Partili değilim dedi fotoğrafı çıktı' vb. paylaşımları durdurun. İnsan kendini nasıl tanımlıyorsa odur" dedi. Babala TV'ye konuk olan "Ben hayatımda AK Parti teşkilatlarından içeri girmedim." diyerek Kılıçdaroğlu'nu eleştiren gencin, Bakan Soylu'yla çekilen fotoğrafları sosyal medyada tepkiye neden olmuştu.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Babala TV isimli Youtube kanalının Mevzular Açık Mikrofon isimli programına katıldı. 3 saatte 2 milyondan fazla kişi yayını izledi. Kılıçdaroğlu ilerleyen saatlerde ise kendisine soru soran bazı gençlere yönelik sosyal medya paylaşımlarına tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Soru soran gençlere, 'AK Partili değilim dedi ama fotoğrafı çıktı' vb. paylaşımları durdurun. Cesaret gösterip o salona geldiler; insan kendini nasıl tanımlıyorsa, hissediyorsa, odur. En büyük yalnızlığı bu konuda hissettiğimi de söylemek zorundayım. Bırakın kavga dilini gençler." ifadelerini kullandı.

Programda Kılıçdaroğlu'na yönelik çeşitli ithamlarda bulunan ve "Ben hayatımda AK Parti teşkilatlarından içeri girmemiştim, bu seçim maratonu başlayana kadar." diyen gencin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çekilen fotoğraflarının ortaya çıkması sosyal medyada tepkiye neden olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN