Kılıçdaroğlu'nun masasında dikkat çeken kitap

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video yayınladı. Videoda "Başörtüsü serbestisini yasal güvenceye alacağız." diyen Kılıçdaroğlu'nun masasının üzerinde Ziya Gökalp'in "Türkçülüğün Esasları" adlı kitabının yer alması dikkat çekti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü için yasal güvence hazırlığını açıkladığı konuşma sırasında masanın üzerinde Ziya Gökalp'in "Türkçülüğün Esasları" adlı kitabının yer alması dikkat çekti.

"BAŞÖRTÜSÜ SERBESTİSİNİ YASAL GÜVENCEYE ALACAĞIZ"

Kılıçdaroğlu, "Önereceğim, hepimiz için bir samimiyet turnusolu olacak. Saray için de CHP için de…" diyerek saat 21.00'i işaret etmişti. Kılıçdaroğlu yayınladığı videosunda başörtüsü serbestisini yasal güvence altına alacaklarını belirterek “Türkiye'yi barıştırma yolu zor ve engebeli bir yol. Ve bu yolda hep beraber yürümek zorundayız. Bu yaralardan biri de başörtüsü mevzusu. Burada bizim de yanlışlarımız oldu geçmişte. Bu meseleyi toplum olarak aşma, geride bırakma zamanı. Kadınlara giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Yarın itibariyle bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi, grup toplantısından hemen sonra, TBMM'ye sunacağız." ifadelerini kullandı.

KİTAP DETAYI

Kılıçdaroğlu’nun açıklama yaptığı masanın üzerinde yer alan kitap dikkat çekti. Masanın üzerinde Ziya Gökalp’in kaleme aldığı “Türkçülüğün Esasları” kitabı yer aldığı görüldü.

basliksiz-2-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN