Kızılay Başkanı'nın fotoğrafı Cüneyt Özdemir'i çıldırttı! 'Bu resimle bizim için bitmiştir' dedi açtı ağzını yumdu gözünü

Kızılay Başkanı'nın fotoğrafı Cüneyt Özdemir'i çıldırttı! 'Bu resimle bizim için bitmiştir' dedi açtı ağzını yumdu gözünü

Kahramanmaraş depreminin ilk saatinden bu yana sürekli olarak açtığı canlı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken Cüneyt Özdemir, son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Özdemir, açtı ağzını yumdu gözünü. Kızılay Başkanı'nın fotoğrafı Cüneyt Özdemir'i çıldırttı! 'Bu resimle bizim için bitmiştir' diyerek aldığı yeni kararı duyurdu. İşte detaylar...

Son günlerde gündemden düşmeyen Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a tepkiler üst üste gelmeye devam ediyor. AHBAP'a parayla çadır sattıklarını canlı yayında itiraf eden Kınık, tüm Türkiye'nin tepkisini çekmişti. Bir sert tepkide Cüneyt Özdemir'den geldi. Sosyal medya hesabından Kızılay Başkanı'nın fotoğrafını paylaşan Özdemir, isyan etti. Açtı ağzını yumdu gözünü. Bu resimle bizim için bitmiştir!

CÜNEYT ÖZDEMİR DAHA FAZLA DAYANAMADI

Kahramanmaraş depremlerinin yaraları halen sarılmaya devam edilirken Kızılay'ın AHBAP'a parayla çadır satması gündeme bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili peş peşe açıklamalar gelirken Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın canlı yayında söyledikleri herkesi şoke etmişti. Depremin ilk saatlerinden bu yana açtığı canlı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından Kızılay Başkanı'nın fotoğrafını paylaşarak sert şekilde tepki gösterdi.

kjkjkj-2.jpg

"BU RESİMLE BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR"

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Cüneyt Özdemir, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a ait bir kare paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Milyonlarca sosyal medya hesabında yas tutuyoruz. Selfie yok, kutlama yok, hiç ama hiç bir şey yok. Kendi resmini paylaşan tek bir kişi var! Neyin başkanı olur,kimin başkanı olur bilmiyorum ama geçtim çadır satmayı bu resimle bizim için bitmiştir."

1-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN