Kör Kahin Baba Vanga 50 yıl önce El Nino felaketini görmüş! Sıradaki kehaneti korkunç

Kör Kahin Baba Vanga 50 yıl önce El Nino felaketini görmüş! Sıradaki kehaneti korkunç

Kehanetleriyle dünyaya nam salmış Bulgar asıllı Baba Vanga 2023 yılında yaşanan felaketleri de görmüş. Tüm dünyayı etkisi altına kavurucu sıcaklar ve iklim krizini bildiği ortaya çıkan Baba Vanga bakın daha nelerin yaşanacağını da söylemiş. Kahinleri tüyleri ürpertecek

Baba Vanga, Balkanların Nostradamus’u olarak tanınan bir kahin olarak bilinir. İddialara göre, Baba Vanga’nın vizyonlarının yüzde 85 oranında doğru olduğu söylenmektedir. Önceden kehanet ettiği olaylar arasında Çernobil nükleer felaketi, Prenses Diana’nın ölümü, Sovyetler Birliği’nin dağılması, 11 Eylül saldırıları ve Brexit gibi önemli olaylar yer almaktadır. Baba Vanga’nın 2023 için bazı kehanetleri de bulunmaktadır. Duyunca tüyleriniz diken diken olacak

img-3837.jpeg

DÜNYAYI KASIP KAVURAN FELAKETİ BİLMİŞ

Baba Vanga’nın kehanetlerinden biri, Hindistan’da kıtlık başlayacağıdır. Vanga, Hindistan’da hava sıcaklığının 50 derecenin üzerine çıkacağını ve bitkilerin zarar göreceğini öngörmüştür. Ayrıca, küresel ısınma nedeniyle bazı canlıların tarlalara istila ederek tarım ürünlerine ve diğer canlılara zarar vereceği yönünde bir kehanet yapmıştır.

img-3838.jpeg

İÇME SUYU KRİZİ

Baba Vanga’nın bir diğer öngörüsü ise içme suyu krizidir. Kirlilik ve nüfus artışı nedeniyle birçok şehirde içme suyu sıkıntısı yaşanacağı öne sürülmektedir.

GÜNEŞ FIRTINASINI DA GÖRMÜŞ

Ayrıca, Baba Vanga’nın tahminlerinden biri de daha önce hiç görülmemiş bir ölçekte büyük bir Güneş fırtınasının yaşanacağı. Bu güneş fırtınası, Dünya üzerindeki elektrik ve internet sistemlerine zarar verebilir ve uzaydaki istasyonlar, uydular ve astronotlar üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Uzmanlar, bu tür bir fırtınanın tüm teknolojik sistemlere zarar verebileceğini ve dünyayı karanlık çağlara geri döndürebileceğini belirtmektedir.

Baba Vanga’nın kehanetleri her ne kadar dikkate değer olsa da, bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini kesin bir şekilde söylemek mümkün değildir. Keşfedilmemiş gelecekteki olayları tahmin etmek her zaman zordur ve bu tür kehanetler genellikle tartışmalara neden olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN