KPSS şartı yok! Binlerce personel alınacak: İŞKUR başvurulara yetişemiyor

KPSS şartı yok! Binlerce personel alınacak: İŞKUR başvurulara yetişemiyor

Belediyeler bünyesinde yapılan personel alımları Temmuz ayında da devam ediyor. İŞKUR üzerinden yapılan başvurular kapsamında binlerce personel alımı yapılacağı belirtildi. KPSS şartsız alımlar için detaylar açıklandı. İşte personel başvuru detayları…

Afyonkarahisar Kızılören Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı belirtildi. Belediyede çalışmak isteyen vatandaşlar için noter kurası ve sözlü mülakat ile personel alımı yapılacağı aktarıldı. İşte personel başvuru detayları…

BEDEN İŞÇİSİ ALIMI YAPILACAK


Afyonkarahisar Kızılören Belediyesi kapsamında beden işçisi alımı yapılacağı belirtilirken başvuru detayları da merak ediliyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda başvuru işlemlerinin 5 gün içerisinde tamamlanması gerektiği belirtildi. T.C kimlik numarası ve şifre ile birlikte İŞKUR sitesine giriş yaptıktan sonra iş arayan bölümünden ilan detaylarını öğrenebilirsiniz. Başvuruda bulunacak adayların İŞKUR resmi internet sitesini ziyaret ederek başvuru işlemlerini yapabileceği aktarıldı.

afyonkarahisar-kiziloren-belediyesi.jpg


PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlan kapsamında başvuruda bulunacak adayların bazı özel şartları sağlaması gerekmektedir. Adayların istenilen görevi yapmasına engel olabilecek herhangi bir fiziksel ve ruhsal sağlık sorununun bulunmaması gerekiyor. Adayların görevlerini çalışma şartlarına uygun olması ve görevlerini yerine getirebilmeye engel olabilecek sorunlarının bulunmaması şartı isteniyor. Adayların ulaşım sorunu yaşamaması gerektiği de aktarıldı.

isci.jpg
Başvurular kapsamında adayların en az ilkokul mezunu olma şartı istenirken en fazla ön lisans düzeyinde eğitim almış olması şartı istenmektedir. Başvuruda bulunacak adayların Kızılören ilçesinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.


MEB veya üniversite onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Türlü Çöp ve Atık Maddeler İle İlgili İşler Sertifikası’da adaylardan istenen diğer bir şart olarak karşımıza çıkıyor. Başvuruda bulunacak adayların MEB veya üniversite onaylı iş sağlığı ve güvenliği eğitim katılım belgesinin olması zorunludur.

beden-iscisi.jpg​​​​​​​

NOTER HUZURUNDA YAPILACAK

Başvurular kapsamında şartları sağlayan adayların başvurularının değerlendirmeye alınacağı belirtildi. Belediye bünyesinde çalışmak isteyen birçok vatandaş kurum bünyesinde istihdam sağlayabilecek. Başvuru sonuçları kapsamında sonuçların noter ile belirleneceği aktarıldı. Adayların başvurularını zamanında ve eksiksiz yapması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN