KPSS yok, sınav yok! ASELSAN 24 farklı kadroda personel alımlarına başladı! İşte başvuru detayları…

KPSS yok, sınav yok! ASELSAN 24 farklı kadroda personel alımlarına başladı! İşte başvuru detayları…

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketleri arasında yer alan Aselsan geniş projeler kapsamında 24 farklı uzmanlık alanında yeni çalışma arkadaşı aradığını duyurdu. 2024 yılı Şubat ayı kapsamında 8.000 yeni personel alımı yapılacağını duyuran şirket detayları da aktardı. İşte Aselsan personel başvuru detayları…

Savunma sanayi alanında öncü şirketler arasında yer alan Aselsan, teknoloji ve mühendislik alanlarında faaliyet göstermek üzere farklı projeler gerçekleştiriyor. 24 farklı uzmanlık alanında yetenekli ve dinamik yeni ekip arkadaşı aradığını duyuran Aselsan, Şubat ayı itibariyle başlayan başvurular hakkındaki detayları da aktardı. 8000 kişilik dev personel alımları kapsamında siber güvenlik, spektrum uzmanlığı gibi pek çok farklı alanda alım yapılacağı belirtildi. İşte Aselsan personel başvuru detayları…

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Aselsan tarafından yapılacak personel alımları için hangi kadrolarda alım yapılacağı da merak ediliyor. Aselsan donanım, yazılım ve Mühendislik gibi pek çok farklı alanda uzmanlaşmış adayları bünyesine dahil edecek. Geniş çaplı alımlar kapsamında Donanım Isıl Tasarım ve Analiz Mühendisi, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, Temizlik Görevlisi gibi farklı uzmanlık alanları yer alıyor.

aselsan-1.jpg

ASELSAN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Aselsan kapsamında yapılacak personel alımları kapsamında istenen başvuru şartları da dikkat çekiyor. Yenilikçi ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek personeller ile birlikte takım çalışmasına yatkın kişilerin yer alacağı belirtildi. Aselsan kapsamında çalışacak kişilerden istenen genel başvuru şarttır şu şekildedir:

  • İleri düzeyde İngilizce bilen,
  • Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın, iyi iletişim becerilerine ve öz disipline sahip,
  • Açık fikirli, güler yüzlü, sorumluluk sahibi,
  • Seyahat engeli bulunmayan,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya muaf olmak.
  • Adayların, başvurdukları pozisyonla ilgili güncel teknik bilgi ve becerilere sahip olmaları, mesleki gelişimlerini sürekli kılacak öğrenme istekliliği göstermeleri.
  • Mühendis adaylar için; elektrik-elektronik, makine, bilgisayar, yazılım mühendisliği ve benzeri mühendislik dalları veya ilgili alanlardan üniversite mezunu olmak.

Adaylar başvuru detayları hakkındaki tüm bilgileri ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilmektedir. Kendinize uygun olan pozisyon ve başvuru şartlarına göz atarak uygun ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

aselsan-personel.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Teknoloji ve savunma sanayi alanında faaliyet gösteren Aselsan gelişmiş projelerine destek sağlamak amacıyla yeni çalışma arkadaşları arıyor. 8000 kişilik dev kadro için başvuruda bulunacak adayların gerekli şartları sağlaması gerekmektedir. Aselsan tarafından yapılacak personel alımları için ilan edilen pozisyon gereksinimlerine uygun olarak güncel CV ve gerekli belgeleri başvuru formu ile birlikte kuruma gönderilmesi gerekiyor. Başvuru süreci hakkındaki detaylı bilgiler özgeçmiş formatı, nitelikler ve önemli bilgiler ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinde yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN