KPSS'den 50-53-55 puan alanlara duyuruldu! Tıbbi sekreter alımı yapılacak

KPSS'den 50-53-55 puan alanlara duyuruldu! Tıbbi sekreter alımı yapılacak

Personel alımlarında sık sık yenileri gelmeye devam ediyor. Malatya İnönü Üniversitesi tarafından bünyesine personel alımları yapılacağı duyuruldu. Personel alımlarına başvuruda bulunmak için en az ön lisans üniversite mezunu olma şartı bulunuyor. Paylaşılan ilan ile birlikte 29 Tıbbi Sekreter alımı yapılacak. KPSS puanına göre yapılacak alımlar başladı. İşte tüm detaylar...

29 PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Son zamanlarda sık sık yapılan personel alımlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Paylaşılan ilanlar eşliğinde iş imkanı arayan vatandaşlara duyuruluyor. Malatya İnönü Üniversitesi tarafından personel alım ilanları paylaşıldı. Bünyesine toplamda 29 personel alımı yapacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan ilan ile birlikte detaylarında şartlar ve başvuru sürecinde izlenilmesi gereken yol paylaşıldı. KPSS puanına göre yapılacak alımlarda en az 50 KPSS puan isteniyor.

Ayriyeten başvuru yapacak kişinin ön lisans mezunu olması gerektiği belirtiliyor. Devlet memurları kanununda yer alan 657 sayılı kanındaki 48'inci maddeye göre iş alımını duyuran İnönü Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacak.

6388b89a4e3fe01d0059b4b2.webp

TIBBİ SEKRETER BAŞVURU ŞARTLARI

Malatya İnönü Üniversitesi tarafından personel alım ilanları 26 Mayıs 2023 tarihi itibariyle paylaşıldı. Başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte bünyesine 29 Tıbbi Sekreter alımı yapılacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuran üniversite şartları başvuru detaylarında paylaştı.

Adayların ön lisans seviyesinde Sağlık Teknikeri olarak bünyesine katacağını açıkladı. KPSS puanına göre yapılacak olan alımlar için en az 50 puan şartı koyuldu. İnönü Üniversitesi bünyesine yapılacak olan alımlarda gerekli olan şartlar şu şekilde;

  • T.C. vatandaşı olması,
  • işini yapmaya mâni herhangi bir engelinin veya sağlık sorununun olmaması,
  • herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması, araştırıldığında sabıka kaydının olmaması ve kamu haklarından mahrum olmaması gibi şartları arıyor.
  • Yine başvuru yapmak isteyen adayların KPSS notlarının olmasını, eğitim durumlarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik alanından ön lisans mezunu olmasını ve herhangi bir yerden emekli veya yaşlı maaşı almaması gerekliliklerini vurguladı.

tibbi-sekreterlik-2.jpg

PERSONEL ALIMI BAŞVURU SÜRECİ

Üniversite bünyesine yapılacak sözleşmeli personel alımları kapsamında 29 Tıbbı Sekreter alımı yapılacağı duyuruldu. Alımlar için başvuru süreci 26 Mayıs 2023 tarihinde başlayarak 9 Haziran 2023 tarihinde sona erecek.

Belirtilen tarihler arasında yapılacak olan alımlar için başvuruda bulunmanız gerekiyor. Başvuru için İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dair Başkanlığı İdari Personel Bürosuna gerekli belgelerin adayın müracaat etmesiyle bizzat yapılması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN