"La Casa De Papel Türkiye": AVM'deki Kuyumcudan Milyonluk Vurgun!

"La Casa De Papel Türkiye": AVM'deki Kuyumcudan Milyonluk Vurgun!

Ünlü İspanyol dizisi La Casa De Papel'i aratmayan görüntüler Türkiye'nin o şehrinde yaşandı. Bir AVM'de yer alan kuyumcudan milyonluk soygun yapan o kişinin içeri sızış hikayesi de hayrete düşürdü. İşte La Casa De papel Türkiye versiyonu…

HİLAL NAS

Dizilere konu olan soygun bu kez dizilerde değil gerçekte yaşandı. Kocaeli'de yaşanan ve herkese hayrete düşüren o soygun yok artık dedirtti. Alışveriş merkezindeki bir kuyumcu dükkanına girmek için kolları sıvayan soyguncunun izlediği yöntem ünlü dizinin bir fragmanı oldu. Kimsenin olmadığı gece saatlerinde kuyumcuya girmek için planını uygulamaya koyan soyguncu La Casa De Papel'in Türkiye versiyonunu yaşattı. İşte La Casa De papel Türkiye versiyonu…

soygun.jpg

Kocaeli'de yaşanan ve adeta ünlü İspanyol dizisi "La Casa De Papel"i andıran kuyumcu soygunu, tüm detaylarıyla gerçek bir suç hikayesine dönüştü. Bir alışveriş merkezindeki kuyumcu dükkanı, kimliği belirsiz soyguncular tarafından hedef alındı. Gece saatlerinde, çatıdaki havalandırma boşluğundan içeriye sızan hırsızlar, dükkanı adeta içi boşaltırcasına soydu.

Soyguncuların, 3 kilo 750 gram altın, 50 bin dolarlık pırlanta, 10 bin dolar, 5 bin euro ve 120 gram külçe altını çaldığı bildirildi. Olay, dükkanın sabah çalışanlar tarafından açılmasıyla ortaya çıktı ve polis ekipleri derhal olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

kocaeli-soygun.jpg

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Bu soygun, sadece gerçekleşme biçimiyle değil, aynı zamanda büyüklüğüyle de dikkat çekiyor. Soyguncuların profesyonelce planladığı bu operasyon, sosyal medyada "La Casa De Kocaeli" adıyla anılmaya başlandı. Ünlü dizi "La Casa De Papel"deki gibi, zekice hazırlanmış bir planla, büyük bir soygun gerçekleştirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, soygunun detayları ve soyguncuların yakalanıp yakalanmadığına dair henüz bir bilgi verilmedi. Hırsızlık olayının, tıpkı dizideki gibi, polisi ve güvenlik güçlerini ustalıkla yönlendiren bir suç dehasının eseri olup olmadığı merak konusu.

Bu tür olaylar, gerçek hayatta nadiren karşılaşılan, film ve dizileri aratmayan senaryoları hatırlatıyor ve güvenlik önlemlerinin ne kadar hayati öneme sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Kocaeli'deki bu büyük soygun, tüm detaylarıyla, gerçekleştiği andan itibaren adeta bir suç filmi senaryosunu andırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN