Liderlerden 'Babalar Günü' mesajları

Liderlerden 'Babalar Günü' mesajları

Babalar Günü nedeniyle siyasi parti liderleri sosyal medya hesaplarından kutlama mesajları yayımladı. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu paylaştığı mesajda, "Babaların evlatlarını okutmak için “ceketini satmak” zorunda kalmadıkları “Yaşanabilir bir Türkiye” temennisiyle; babam Üzeyir Karamollaoğlu başta olmak üzere ahirete irtihal eden büyüklerimize de Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Tüm dünyada, Haziran'ın ikinci pazarı Babalar Günü olarak kutlanıyor. Türkiye'de de siyasi parti liderleri bu özel günü sosyal medya hesaplarından paylaşarak kutladı. Günün anlam ve önemi vurgulanarak hem kendi babalarının hem de bütün babaların günü kutlandı. İşte siyasilerden babalar günü mesajları...

KILIÇDAROĞLU: GÜZEL GÜNLERİN MİMARI BÜTÜN BABALARIN GÜNÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

"Sabırla öğreten, şefkatiyle saran, sevgisi ve koruyucu kanatlarıyla bir ömür güvende hissettiren, çocukları ve ailesi için mücadele etmeye ömrünü adayan, fırtınalı günlerin kaptanı, güzel günlerin mimarı bütün babaların Babalar Günü kutlu olsun."

KARAMOLLAOĞLU: BABALARIN EVLATLARINI OKUTMAK İÇİN CEKETİNİ SATMAK ZORUNDA KALMADIKLARI...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu:

"'Gerekirse ceketimi satar, yine de okuturum seni.' cümlesiyle özdeşleşmiş, evlatları için her türlü fedakarlığı yapan, tüm zorluklara göğüs geren, öğreten, koruyup kollayan babaların Babalar Günü kutlu olsun.

Babaların evlatlarını okutmak için “ceketini satmak” zorunda kalmadıkları “Yaşanabilir bir Türkiye” temennisiyle; babam Üzeyir Karamollaoğlu başta olmak üzere ahirete irtihal eden büyüklerimize de Allah’tan rahmet diliyorum."

DAVUTOĞLU: İÇİNDE EVLAT SEVGİSİ BARINDIRAN HERKESİN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu:

"Seven, emek veren, evlatlarına kol kanat geren tüm babaların #BabalarGünü kutlu olsun.

Bana babalık duygusunu yaşatan eşim, evlatlarım ve torunlarım için Rabbime şükrediyorum. Başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların, baba adaylarının, içinde evlat sevgisi barındıran herkesi babalar günü kutlu olsun."

BABACAN: EVLATLARINI KAYBEDEN BABALARA SABIRLAR DİLİYORUZ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:

"Bana ve kardeşlerime çalışma ahlakını, helal kazancın önemini, iyi insan olmayı öğreten babam Hilmi Babacan başta olmak üzere tüm babaların #BabalarGünü’nü kutluyorum.

Aramızdan ayrılan tüm babaları saygıyla anıyor, evlatlarını kaybeden babalara sabırlar diliyorum."

DESTİCİ: SAYGIYLA SELAMLIYORUM

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici:

Babalar Günümüz kutlu olsun.

Toplumun temeli ailedir.
Güçlü bir aile yapısına sahip olan milletler, karşılaştıkları her zorluğu aşacak potansiyeli taşırlar.
Sağlıklı bir aile, güçlü bireylerin, sağlıklı bir toplumun ve güvenli bir geleceğin teminatıdır.
Milletimizin geleneksel aile yapısında, baba, hep, hayat mücadelesinin, koruyuculuğun, fedakarlığın simgesi oldu.
İçinde bulunduğumuz zorlu şartlarda, evlerine helal rızık taşıyan, evlatlarını, ülkemize, milletimize, değerlerimize bağlı evlatlar olarak yetiştiren babaların Babalar Günü’nü kutluyor, her birini saygıyla selamlıyorum.

Merhum babam, şehit başkanım ve oğlum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN