Liderlerden şehit askerler için taziye

Liderlerden şehit askerler için taziye

Pençe Harekatı bölgesine şehit düşen iki asker için siyasi parti liderleri sosyal medya hesaplarından taziyede bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada iki askerin şehit olduğunu açıkladı. Liderler şehit askerler için taziye mesajı yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için taziye mesajı yayımladı.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Irak'ın kuzeyindeki Pençe Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

DAVUTOĞLU: KAHRAMAN ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Irak'ın kuzeyinde şehit olan askerler için taziye mesajı yayınladı. Davutoğlu, 'Milletimizin Başı Sağ Olsun. Pençe Harekat bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerimize acil şifa dilerim. Ruhları şad, mekanları cennet olsun' dedi.

AKŞENER: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yayınladığı mesajda, 'Pençe Harekâtı Bölgesi'nde askerlerimize yapılan alçak saldırıda şehit verdiğimiz kahraman Mehmetçiklerimize Cenabıhak'tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyorum. Şehitlerimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun' diyerek taziyede bulundu.

KARAMOLLAOĞLU: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'Pençe Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 kahraman askerimize Cenâb-ı Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyor; yaralı Mehmetçiğimize de acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun' diyerek sosyal medyadan taziyelerini paylaştı.

BABACAN: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medyadan yayınladığı taziye mesajında 'Irak’ın Hakurk bölgesinde teröristlerle yapılan çatışma sonucu şehit olan kahraman iki askerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır, yaralanan askerimize de acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN