Lisans diplomasıyla iş arayanlara müjde! Bakanlık 930 sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı

Lisans diplomasıyla iş arayanlara müjde! Bakanlık 930 sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı

Ticaret Bakanlığı, muayene memuru, gümrük muhafaza memuru ve koruma güvenlik pozisyonlarında istihdam edilmek üzere 930 sözleşmeli personel alacak.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, alınacak personel gümrük ve dış ticaret bölge müdürlükleri ile Bakanlığın taşra ve döner sermaye teşkilatı birimlerinde görevlendirilecek.Gümrük ve dış ticaret bölge müdürlüklerinde toplamda 602 sözleşmeli personel istihdam edilecek. İlan edilen pozisyonlar için kadın ve erkek personel sayısı da belirtilmiştir.

Başvuruda bulunacak adaylarda aranan şartlar şu şekildedir: En az dört yıllık eğitim veren belirlenmiş bölümlerden mezuniyet ve 2022 KPSS P3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olma şartı aranmaktadır.

SON TARİH 22 OCAK

Başvurular 22 Ocak saat 10.00 ile 31 Ocak saat 17.00 arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı üzerinden yapılabilir. Başvurular sadece bir pozisyon için yapılabilir.

Başvuru sonuçları Bakanlığın internet sitesinde ilan edilecek ve sözlü sınav Ankara’da gerçekleştirilecektir.

img-1667-002.webp

MERKEZ, TAŞRA VE DÖNER SERMAYE BİRİMLERİNE ALIM YAPILACAK

Ticaret Bakanlığı’nın merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatı birimlerine de 88’i sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi, 240’ı sözleşmeli destek personeli olmak üzere toplam 328 personel alınacaktır.

Adaylar, 1 Şubat saat 10.00 ile 12 Şubat saat 17.00 arasında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı üzerinden başvuru yapabilecekler ve sadece bir pozisyon için başvuruda bulunabilecekler.

Başvuruda bulunan adaylar, tercih ettikleri pozisyonla ilgili en fazla 10 il tercihinde bulunabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN