Listede adı olanlara 867 TL ödeniyor! Hemen kontrol edin, hesabında parayı göremeyenler iletişime geçmeli

Listede adı olanlara 867 TL ödeniyor! Hemen kontrol edin, hesabında parayı göremeyenler iletişime geçmeli

Seçimde görev yapanlara devlet tarafından ödeme yapılıyor. 2023 genel seçimlerinde görev alan vatandaşlar, ödemelerini almak için bekleyişlerini sürdürüyor. İşte, sandık görevlisi ücreti ödeme tarihi...

Türkiye'de 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde binlerce kişi okullarda görev yaptı. Seçim görevlilerine 867 TL ücret ödenecek.

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN YATAR?

Sandık görevlisi ücretlerinin hesaplara ne zaman yatacağı henüz belli olmadı. Ödemelerin ay sonuna kadar yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sandık görevlisi ücretlerinin haziran ayının sonlarına doğru hesaplara yatacağı tahmin ediliyor.

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Sandık görevlilerine ve sandık başkanına bu yıl verilecek ücret henüz belli olmadığı belirtilerek genel hesaplama yönteminin 2000 x memur maaş katsayısı olması dolayısıyla 0,433684 x 2000 = 867 TL civarında olacak.

MÜŞAHİT ÖDEME ALIR MI?

Seçimlerde, müşahit veya diğer bir adıyla seçim gözlemcisi; sandık kurullarının oluşturulması, oy kullanma, tasnif ve tutanakların tutulması işlemlerini takip eder ve gerekli durumlarda itirazlarda bulunma görevlerini yapmakla sorumlu.

Müşahitlik, gönüllülük esasına dayalı olarak yapıldığından dolayı herhangi bir ödeme almaz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN