Türk Telekom'dan 81 ili ilgilendiren açıklama! Tamamen ücretsiz olacak: 20 Haziran’da…

Türk Telekom'dan 81 ili ilgilendiren açıklama! Tamamen ücretsiz olacak: 20 Haziran’da…

Türk Telekom 81 ilde yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. Türk Telekom yaptı vatandaş sevindi. Tamamen ücretsiz olacak. İşte Türk Telekom tarafından yapılan o açıklamalar…

Telekom Dünya Wi-Fi Gününe özel yaptığı kampanya ile 81 ildeki tüm kullanıcılarının yüzünü güldürdü. Dünya Wi-Fi Günü kapsamında yapılan kampanya ile birlikte tüm kullanıcılara ücretsiz internet sunulacağı belirtildi. Ücretsiz internet açıklamalarını duyan kullanıcılar sevinçten havalara uçarken kampanyanın 20 Haziran 2023 tarihinde geçerli olduğu belirtildi. Kampanya hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte Türk Telekom tarafından yapılan o açıklamalar…

TÜM KULLANICILARA ÜCRETSİZ İNTERNET

Türk Telekom tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 20 Haziran Dünya Wi-Fi Gününe özel bir kampanya yapıldığı belirtildi. Türk Telekom tarafından yapılan Açıklama ile birlikte ücretsiz internetin detayları da belli oldu. Dünya Wi-Fi Günü kapsamında verilen ücretsiz internetin bazı alanlarda geçerli olduğunun altı çizildi.

turk-telekom-1.jpg


Türk Telekom tarafından yapılan açıklama ile birlikte internetin hangi alanlarda geçerli olduğu da belirlendi. Dünyanın en yoğun havalimanı olan İstanbul Havalimanı ile birlikte Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM), stadyumlarda, kütüphanelerde, ören yerlerinde, müzelerde, restoranlarda, marinalarda, uçak içinde ve birçok lokasyonda Wi-Fi ile ücretsiz internet sunulacağı aktarıldı. Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, hem markayı hem de ülkeyi geleceğe bağlayacak altyapı ve teknolojiler için ellerinden gelen tüm çalışmayı yaptıklarını dile getirdi.

turk-telekom-wifi-gunu.jpg

HEDEF 81 İL

Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük sağlayacağını belirten Türk Telekom, insana yardım ve faydaya dönüştürülen yardımlar ile birlikte geleceği adım attıklarını aktardı. 81 ilde uçtan uca fiber internet ağı bulunduğunu belirten şirket, Kullanıcılara sundukları Wi-Fi hizmeti ile deprem bölgesindeki çadır kentler ve konteynırlarda dahil olmak üzere iletişim altyapısı kurularak bölgeye internet erişim desteği sağlandığını dile getirdi.

turk-telekom-2.jpg​​​​​​​
Deprem bölgesindeki iletişim sürekliliği hakkında açıklamalarda bulunan Türk Telekom AFAD koordinasyonu ile birlikte depremden etkilenen vatandaşların barınma ihtiyacının karşılandığı çadır kentlerde mobil ve Wi-Fi hizmetinin sunulduğunu vurguladı. Konteyner kentlerde kurulan altyapı ile birlikte hizmet kesintisiz bir şekilde sağlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN